Це дуже схоже на деруни з картоплі, але один інгредієнт перетворює звичні деруни в щось нове і неймoвірно ніжне Джерело
Сьогодні готую овочеві оладки. Вони схожі на деруни з картоплі, але з додаванням інших інгредієнтів заграють новими смаками. Виходять смачними, ніжними і ароматними. Рекомендую спробувати.
рецепт:
- Кабачок – 300 г
- картопля – 300 г
- часник – 1 зубчик
- зелень
- яйце – 1 шт
- борошно – 2 ст л
- сіль
- перець
- рослинне олія для смаження
- подавати зі сметаною
приготування:
На великій тертці натерти кабачки, посолити і залишити на 5 хвилин. Тим часом натерти картоплю і промити в холодній воді.
Віджати кабачки від зайвої рідини, злити воду з картоплі, додати яйце, сіль і чорний перець.
Додати подрібнений часник і нарізану зелень (кріп, петрушку). Також, додати борошно і добре перемішати. Викладати на розігріту сковороду з рослинною олією. Смажити до золотистої скоринки.
Смачного!
Докладний відео – рецепт: