Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Це дуже смачно! Королівська ватрушка з м’ясом – головне утриматися і не з’їсти все відразу!

Це дуже смачно! Королівська ватрушка з м’ясом – головне утриматися і не з’їсти все відразу!

admin
22.04.202122.04.2021 No Comments

Пропонуємо приготувати незвичайну смакоту. Ватрушка з м’ясною начинкою нікого не залишить байдужою. Випічка виходить рум’яною, ситною, ароматною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Інгредієнти нам знадобляться для її приготування прості і доступні, вони напевно знайдуться у будь-якої господині. Рекомендуємо спробувати.

Інгредієнти:

  • масло вершкове — 150 г;
  • сіль — 1/3 ч. л;
  • борошно — 300 г;
  • розпушувач — 1 ч. л.

Начинка:

  • куряче філе — 400 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • яйця — 2 шт;
  • гірчиця діжонська — 1 ч. л;
  • сіль і перець — за смаком;
  • сметана — 100 г.

Приготування:

  1. Нарізаємо м’ясо дрібними кубиками, солимо і перчимо до смаку, додаємо яйця, сметану і гірчицю. Вимішуємо до однорідності.
  2. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на рослинній олії.
  3. Змішуємо остиглу цибулю з фаршем і залишаємо постояти близько пів години.
  4. Готуємо тісто: змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і шматочками холодного вершкового масла, сіллю. Перебиваємо масу блендером до стану крихти.
  5. Висипаємо в форму третину крихти, розрівнюємо, формуємо невеликі бортики і викладаємо зверху начинку, знову розрівнюємо.
  6. Посипаємо зверху крихтою, яка залишилася.
  7. Випікаємо пиріг при 180 С протягом 50 хвилин до рум’яності.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Здивуйте рідних! Ніжний німецький сирник на молоці – так смачно, що не можливо відірватися!
На українсько-польському кордоні утворилися довжелезні черги!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes