М’ясні рулети з начинкою. Якщо хочете щось приготувати смачненьке на святкову або сімейну вечерю, то час спробувати цю страву, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Свинина (вирізка) — 500 г
- Печериці — 300 г
- Сметана — 3 ст. л.
- Борошно — 1 ст. л.
- Цибуля — 1 шт.
- Часник — 1 зубчик
- Сир — 70 г
- Соняшникова олія для смаження грибів
- Зелень
Приготування:
- Вирізку потрібно розділити на три частини. Кожен шматок обробити і відбити.
- У сметану (1,5 ст.л.) додати часник, пропущений через прес. Посолити за смаком. Перемішати.
- Отриманою сумішшю обмазати тонким шаром кожен шматочок м’яса.
- Печериці і цибулю дрібно нарізати.
- На сковороді розігріти соняшникову олію. Викласти печериці і цибулю обсмажувати. Посолити за смаком. Готувати на великому вогні, періодично перемішуючи до появи золотистого кольору.
- Додати до грибів сметану (1,5 ст. л.). Перемішати. Додати 1 ст. л. борошна і помішувати до загустіння маси. Начинка готова.
- На кожен шматочок відбивного м’яса зверху викласти грибну начинку, рівномірно розподіливши.
- Згорнути відбивні з начинкою в рулетики. Викласти їх в блюдо для запікання. Зверху посипати сиром, натертим на крупній тертці.
- Помістити блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
- Перед подачею посипати зеленню.
Смачного!
Загрузка...