Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Угорська ватрушка з шоколадною заливкою! Це не просто смачно, це божественно смачно!

Угорська ватрушка з шоколадною заливкою! Це не просто смачно, це божественно смачно!

admin
26.04.202026.04.2020 No Comments

До вашої уваги чудовий рецепт ватрушки з Угорщини. Приготуйте її і ваша сім’я буде в захваті.

Список необхідних продуктів

  • Сметана (обов’язково жирна) – 4 столових ложки
  • Сир (бажано домашній) – 500 грам
  • Пшеничне борошно – 200 грам
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Чорний шоколад – 50 грам
  • Розпушувач для тіста – 10 грам
  • Цукор -200 грам
  • Згущене молоко – 0,5 баночки
  • Масло – 100 грам
  • Ванільний цукор – 1 пакет

Починаємо готувати:

В першу чергу потрібно в двох ємностях змішати різні продукти.

Беремо глибоку миску і насипаємо в неї розпушувач, пшеничне борошно, цукор і кладемо вершкове масло. Починаємо добре перемішувати. Вимішуємо до тих пір, поки у вас не утворюється крихта.

В іншій ємності збиваємо курячі яйця (2 штуки), кладемо сир і насипаємо цукор (105 грам), а також ваніль. Тепер збиваємо продукти до тих пір, поки у вас не вийде однорідна маса.

Відріжте шматок паперу для випічки і покладіть її в форму. Бажано щоб форма була розміром 25 сантиметрів. Візьміть ємність з першою сумішшю і розділіть її так, щоб у вас вийшло три частини. Тепер займіться другою сумішшю. Її теж потрібно поділити, але тільки не на три частини, а на дві.

Далі треба по черзі викладати на форму зроблені суміші. Почати і закінчити потрібно сумішшю, яку ми робили найпершою (з розпушувачем).

До тієї суміші в яку ми додавали сир насипте ще родзинок.

Увімкніть духовку, виставивши в ній температуру в 180 градусів.

Поставте форму в духовку і випікайте випічку приблизно 60 хвилин.

Візьміть невелику миску і влийте в неї згущене молоко і сметану. Перемішайте. Покладіть шоколад в окрему тарілку і помістіть в мікрохвильовку. Таким чином розтопіть його.

Коли ваша випічка спечеться, вимкніть духовку і дістаньте десерт. Налийте на нього суміш з згущеного молока і сметани, а потім полийте розтопленим шоколадом. За бажанням можете за допомогою сірника або зубочистки на поверхні ватрушки намалювати візерунок.

Не виймаючи випічку з форми, залиште її, щоб вона охолола.

Потім помістіть її в холодильник. Через кілька годин можна дістати ватрушку з форми і насолоджуватися її смаком.

Все угорська ватрушка з шоколадною заливкою готова, Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Шмигаль в ауті! Смешко зробив термінове звернення! Ніяких більше обіцянок!
До порядку денного внесли! Рада розгляне питання звільнення Ситника!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes