Угорська ватрушка з шоколадною заливкою! Це не просто смачно, це божественно смачно!

0

До вашої уваги чудовий рецепт ватрушки з Угорщини. Приготуйте її і ваша сім’я буде в захваті.

Список необхідних продуктів

  • Сметана (обов’язково жирна) – 4 столових ложки
  • Сир (бажано домашній) – 500 грам
  • Пшеничне борошно – 200 грам
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Чорний шоколад – 50 грам
  • Розпушувач для тіста – 10 грам
  • Цукор -200 грам
  • Згущене молоко – 0,5 баночки
  • Масло – 100 грам
  • Ванільний цукор – 1 пакет

Починаємо готувати:

В першу чергу потрібно в двох ємностях змішати різні продукти.

Беремо глибоку миску і насипаємо в неї розпушувач, пшеничне борошно, цукор і кладемо вершкове масло. Починаємо добре перемішувати. Вимішуємо до тих пір, поки у вас не утворюється крихта.

В іншій ємності збиваємо курячі яйця (2 штуки), кладемо сир і насипаємо цукор (105 грам), а також ваніль. Тепер збиваємо продукти до тих пір, поки у вас не вийде однорідна маса.

Відріжте шматок паперу для випічки і покладіть її в форму. Бажано щоб форма була розміром 25 сантиметрів. Візьміть ємність з першою сумішшю і розділіть її так, щоб у вас вийшло три частини. Тепер займіться другою сумішшю. Її теж потрібно поділити, але тільки не на три частини, а на дві.

Далі треба по черзі викладати на форму зроблені суміші. Почати і закінчити потрібно сумішшю, яку ми робили найпершою (з розпушувачем).

До тієї суміші в яку ми додавали сир насипте ще родзинок.

Увімкніть духовку, виставивши в ній температуру в 180 градусів.

Поставте форму в духовку і випікайте випічку приблизно 60 хвилин.

Візьміть невелику миску і влийте в неї згущене молоко і сметану. Перемішайте. Покладіть шоколад в окрему тарілку і помістіть в мікрохвильовку. Таким чином розтопіть його.

Коли ваша випічка спечеться, вимкніть духовку і дістаньте десерт. Налийте на нього суміш з згущеного молока і сметани, а потім полийте розтопленим шоколадом. За бажанням можете за допомогою сірника або зубочистки на поверхні ватрушки намалювати візерунок.

Не виймаючи випічку з форми, залиште її, щоб вона охолола.

Потім помістіть її в холодильник. Через кілька годин можна дістати ватрушку з форми і насолоджуватися її смаком.

Все угорська ватрушка з шоколадною заливкою готова, Смачного!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я