Капустяні котлети з м’ясним фаршем виходять дуже соковиті, ніжні. Можна приготувати ще томатно-сметанний соус з часником і зеленню.
Тоді у вас вийде повноцінне друга страва з підливою, яка підходить до будь-якого гарніру.
Продукти:
- 300 г капусти;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. сметани;
- 150 г фаршу;
- 1 цибулина;
- 1 ч. л. сіль;
- петрушка;
- 0, 5 ч. л. соди;
- 0, 5 ч. л. перець;
- 50 г борошна.
Як готувати:
Шаткуємо капусту, цибулю дрібно ріжемо.
Змішуємо цибулю і капусту, заливаємо окропом і залишаємо на 2 хвилини, зливаємо воду.
Змішуємо капусту і цибулю з фаршем, яйцем, дрібно нарізаною петрушкою, сметаною, содою, сіллю, перцем та іншими спеціями на ваш смак.
Формуємо котлети.
Деко застилаємо пергаментом і викладаємо котлети.
За бажанням можна протушкувати їх в сметані з томатом або в вершках.
Зберігайте перевірений рецепт, і діліться з друзями!
Загрузка...