Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Я в захваті від цього пирога! Без метушні з тістом: пиріг з сиром!

Я в захваті від цього пирога! Без метушні з тістом: пиріг з сиром!

admin
14.01.202114.01.2021 No Comments

Дуже простий рецепт, в якому не доводиться витрачати час на заміс тіста для пирога.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – лаваш тонкий, 2 шт;
  • – масло вершкове, 30 г;
  • – сир, 400 г;
  • – майонез, 4 ст.л.

Для приготування заливки:

  • – яйця, 2 шт;
  • – молоко, 250 мл.

Сир натираємо на крупній тертці.

З лаваша вирізуйте кола по діаметру своєї форми. Форму змащуємо вершковим маслом. На дно кладемо 1 шар лаваша, змащуємо трохи майонезом і викладаємо сир, розподіляємо тонким шаром. Зверху кладемо лаваш, знову змащуємо майонезом і викладаємо сир. Чергуючи всі верстви і формуємо пиріг. Верхній шар – тертий сир.

Молоко збиваємо з яйцями і виливаємо в форму на пиріг.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 20 хвилин, поки не зарум’яниться. Остигати залишаємо у формі, потім виймаємо і подаємо до столу.

Пиріг виходить дуже листковий і м’яким. Щоб зробити пиріг ще оригінальнішим, можна сир змішати з шматочками копченої ковбаси, грибами, рубаною зеленню. Тим, хто вважає за краще повністю сирний смак, твердий сир можна змішати з солоним сиром і кропом, тоді смак пирога стане набагато багатше, а плавлений твердий сир і творог доповнять один одного.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Правильне заварне тісто для пельменів і вареників!
Відварна скумбрія за 10 хвилин! Простий метод приготування!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes