Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Як приготувати швидко заварне тісто для еклерів! Еклери за цим рецептом готуються з мінімуму продуктів і дуже швидко!

Як приготувати швидко заварне тісто для еклерів! Еклери за цим рецептом готуються з мінімуму продуктів і дуже швидко!

admin
28.04.202028.04.2020 No Comments

Еклери за цим рецептом готуються з мінімуму продуктів і дуже швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – масло вершкове, 100 г;
  • – борошно, 120 г;
  • – яйця, 4 шт;
  • – сіль, половина ч.л;
  • – вода, 80 мл.

Вливаємо воду в каструлю, солимо і кладемо масло вершкове. Нагріваємо масу до тих пір, поки масло не розтопиться і суміш не стане однорідною. Зменшуємо вогонь і всипаємо просіяне борошно. Все активно перемішуємо, щоб борошно не взялося грудочками і маса була однорідною.

Охолоджуємо масу приблизно до 70 градусів – вона повинна бути теплою. Тепер збиваємо яйця, вливаємо по одному. Тісто має бути пластичним.

Тісто викладаємо в пакет або кондитерський мішок.

Деко застилає пергаментом і змащуємо його вершковим маслом. Видавлюємо тісто у вигляді еклерів.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 40 – 45 хвилин. Дверцята намагайтеся не відкривати, щоб тісто не впало.

Крем для тістечок приготуйте на свій смак: заварний крем, шоколадний або шоколадно-горіхову пасту. Заповнити еклери кремом можна дуже просто: розріжте збоку трохи тістечка і видавіть крем шприцом або проткніть його зверху і видавіть начинку. Можна зробити невеликий розріз в будь-якому місці і покласти крем чайною ложкою.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Спосіб приготування макаронів про який мало хто знає! Збережіть цю смакоту!
План ослаблення карантину в Україні! Всі подробиці!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes