Патріоти України пропонують вам заощадити час і приготувати запечену картоплю з беконом.
Вам знадобиться
(на 4 порції):450 г маленької картоплі;сіль;1/4 чашки розтопленого вершкового масла;3 зубчики часнику, подрібненого;Мелений чорний перець;2 чашки подрібненого Чеддера;10 скибочок бекону, приготованого і покришеного;Зелена цибуля;Сметана при подачі, за бажанням;
Як приготувати
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Помістіть картоплю у велику каструлю з великою кількістю води.
Приправте сіллю.Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин.
Злийте воду і почекайте, поки вона не охолоне.
Перекладіть картоплю на деко.
Полийте розтопленим вершковим маслом, часником і приправте сіллю і перцем.
Перемішайте рівномірно.Використовуючи дно невеликої склянки або банки, роздушіть картоплю.
Випікайте до хрусткої скоринки 20-25 хвилин.
Зверху викладіть чеддер і запікайте, поки він не розтане, ще 3 хвилини.
Потім посипте приготованим беконом, зеленою цибулею і сметаною (якщо є) і подавайте.