Про користь меду і горіхів чули багато, пише Andrei Laslau. Тільки якщо з’єднати ці два інгредієнти, можна отримати дійсно вбивчу суміш. Вбивчу не для вас, а для численних хвороб, які вас долають, пише cinnamon.
Мед підсилює корисні властивості волоських горіхів. В результаті два цих продукту благотворно впливають на роботу багатьох систем організму.
Даний рецепт рекомендується тим, хто відчуває великі фізичні, розумові і емоційні навантаження.
Ось які переваги дає вам прийом суміші меду і волоських горіхів:
це позбавить вас від мігрені і головного болю;
ваш стілець стабілізується: суміш волоських горіхів з медом – варіант легкого проносного;
така суміш надзвичайно корисна хворим на туберкульоз;
це ідеальний засіб для відновлення породіль;
горіхи з медом позитивним чином діють і на жіноче здоров’я в цілому – поліпшується приплив крові до органів малого тазу, підвищується сексуальний потяг;
таким же чином ця суміш діє і на чоловіче здоров’я;
завдяки горіхам і меду у вас підвищиться імунітет – приймайте суміш в період холодів, щоб допомогти організму в боротьбі з вірусами;
використовуйте цілющу суміш для профілактики або лікування початкової стадії простудних захворювань;
дуже добре мед і горіхи допомагають при анемії – за рахунок високого вмісту і в цих продуктах міді, заліза, цинку і марганцю;
використовуйте суміш для нормалізації обміну речовин;
приймайте її, якщо незабаром від вас буде потрібно висока розумова концентрація;
волоський горіх добре допомагає під час нападів ревматизму, полегшуючи їх симптоми.
Ось деякі нюанси приготування медово-горіхової суміші і її вживання:
для приготування суміші беріть неочищені горіхи;
купуйте натуральний мед з пасіки;
горіхи в суміші повинні залишатися цілісними – так вони не втратять свої корисні властивості;
найкраще використовувати в процесі приготування дерев’яну ложку або силіконову лопатку, але ні в якому разі не металеву;
очищені горіхи потрібно скласти в скляну ємність, а потім залити її медом;
суміш повинна настоятися деякий час – від 2 до 4 тижнів.
зберігати суміш найкраще в холодильнику, накривши її папером – так мед буде дихати;
вживати медово-горіхову суміш потрібно кожен день з ранку натщесерце по 1 чайній ложечці;
лікування проводите на протягу місяця, потім зробіть перерву на 3 місяці.
Пам’ятайте: якщо у вас є алергія на мед або горіхи, цукровий діабет, астма, жовчокам’яна хвороба, холецистит, краще відмовитися від вживання цих продуктів.