М’ясо виходить соковитим, ніжним і приголомшливо смачним!
Інгредієнти
- свинина – 4-5 кг
- цибуля – 2 кг
- лимонний сік – 5 ст.л.
- сіль, перець за смаком
Як приготувати шашлик
Свинину миємо й обсушуємо. Потім нарізаємо середніми шматочками.
Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями.
М’ясо і цибулю з’єднуємо, додаємо мелений перець, вливаємо лимонний сік і все добре перемішуємо.
Даємо м’ясу промаринуватися в холодильнику 5-6 годин. Потім солимо і перемішуємо.
Нанизуємо шматочки м’яса на шампури, чергуючи з кільцями цибулі.
Смажимо над розпеченими вугіллями до готовності.
Подавати шашлики можна зі свіжими овочами та зеленню.
Шашлик готовий! Смачного!
Загрузка...