Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні!

0

У цій статті ми розповімо нашим господарочкам, як приготувати найпростіший бісквітний торт «Чародійка». Рецепт сподобається навіть тим, хто не любить морочитися на кухні. Витрати часу і сил будуть мінімальними, зате результат – на 10/10!

Інгредієнти для бісквіта

  • 150 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача тіста
  • 4 курячих яйця
  • 150 г цукру

Інгредієнти для крему

  • 1 г ваніліну або пакетик ванільного цукру
  • 100 г цукру
  • 250 мл молока
  • 70 г вершкового масла
  • 1 куряче яйце
  • 2 столових ложки борошна

Інгредієнти для глазурі

  • 30 г вершкового масла
  • 60 мл молока
  • 3 столових ложки какао
  • 4 столових ложки цукру

Покроковий процес приготування:

Для бісквіта потрібно збивати яйця з цукром протягом 5-10 хвилин.

У яєчну масу просіваємо пшеничне борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Тісто викладаємо у форму і випікаємо при температурі 185 градусів 25-30 хвилин.

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Для приготування заварного крему в каструлі змішуємо цукор, ванілін, борошно і яйце. Вливаємо половину молока і відправляємо на плиту. Коли закипить, вливаємо молоко, що залишилося і безперервно помішуємо до загустіння. Вимикаємо вогонь і додаємо в крем масло, перемішуємо.

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Бісквіт потрібно розрізати на два коржі і просочити їх сиропом. Щоб зробити сироп, потрібно змішати 100 мл гарячої води і 1 столову ложку цукру.

Для глазурі змішуємо цукор, молоко, какао і масло. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, помішуючи. Після загустіння можна знімати з плити.

Нижній корж потрібно зверху змастити, використавши весь заварний крем. Накриваємо його другим коржем і заливаємо торт глазур’ю. Після цього ставимо «Чародійку» в холодильник мінімум на 3 години.

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Впевнені, всім ласунам наш тортик припаде до душі. Приємного апетиту, дорогі читачі!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я