Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Цікава страва на обід або вечерю! Виходить вона дуже ситною!

Цікава страва на обід або вечерю! Виходить вона дуже ситною!

admin
25.04.202025.04.2020 No Comments

Готується дуже просто і з досить звичайних продуктів.

Необхідні продукти:

  • квасоля – 300 гр
  • м’ясо – 500 гр
  • цибуля – 1 шт
  • томатна паста – 1 ст.л
  • сіль, перець за смаком
  • цукор – 3 ч.л
  • рослинна олія
  • вода – 800 мл

Починаємо приготування:

Квасолю промиваємо і заливаємо водою. Ми залишаємо на всю ніч, а вранці воду зливаємо і заливаємо нову. Каструлю з квасолею ставимо на плиту і варимо 15 хвилин.

М’ясо нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на сковороду з олією. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного стану.

Цибулю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до м’яса. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо сіль, перець, цукор і томатну пасту. Туди ж вливаємо склянку води і обсмажуємо все разом 5 хвилин.

До м’яса додаємо квасолю, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Тушкуємо все під закритою кришкою протягом 30 хвилин, а потім подаємо до столу. Смачного!

джерело

Загрузка...

Навігація записів

Всі знаки зодіаку наділені певною суперсилою! Дізнайтесь якою!
Українцям обіцяють виплачувати по дві пенсії! Коли це стане можливим і за яких умов!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes