Цікава страва на обід або вечерю! Виходить вона дуже ситною!

0

Готується дуже просто і з досить звичайних продуктів.

Необхідні продукти:

  • квасоля – 300 гр
  • м’ясо – 500 гр
  • цибуля – 1 шт
  • томатна паста – 1 ст.л
  • сіль, перець за смаком
  • цукор – 3 ч.л
  • рослинна олія
  • вода – 800 мл

Починаємо приготування:

Квасолю промиваємо і заливаємо водою. Ми залишаємо на всю ніч, а вранці воду зливаємо і заливаємо нову. Каструлю з квасолею ставимо на плиту і варимо 15 хвилин.

М’ясо нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на сковороду з олією. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного стану.

Цибулю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до м’яса. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо сіль, перець, цукор і томатну пасту. Туди ж вливаємо склянку води і обсмажуємо все разом 5 хвилин.

До м’яса додаємо квасолю, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Тушкуємо все під закритою кришкою протягом 30 хвилин, а потім подаємо до столу. Смачного!

джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я