Ароматні кабачки в пікантному часниковому соусі. Закриваю щороку з десяток баночок. Дуже смачно!
Вам знадобиться:
- Кабачки – (2 кг).
- Сіль – досить буде однієї столової ложки.
- Часник (двома головками).
- Цукор (половиною склянки).
- Соняшниковою олією (100 р).
- Оцтом 9% (100 мл).
Приготування:
Спочатку готуємо овочі.
Очищаємо кабачки від шкірки і нарізаємо кубиками. Пересипаємо в миску.
У цю ємність додаємо часнику, який попередньо був пропущений через прес. Сюди ж додаємойте вказану кількість цукру, солі, оцту і соняшникової олії. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хв.
В результаті отримуємо кабачки в ароматному соусі. Поки продукція буде настоюватися, в окремій ємності кип’ячу воду.
Розподіляємо кабачки з соусом по банках і ставимо стерилізуватись. Для півлітрових – 20 хвилин після закипання.
Смачного!
Загрузка...