Оригінальний сніданок вихідного дня з цікавою подачею – ситний омлетний рулет з начинкою з курячого фаршу. Цей омлетний рулет ще називають стрибаючим, тому що під час смаження він смішно підстрибує на сковорідці. Така страва з фаршу і яєць забезпечить силами на весь день!
Необхідні продукти
- 7 курячих яєць
- 6 столових ложок молока
- 400 грам фаршу
- 1 цибулина
- 50 грам сиру
- 100 грам маринованих огірків
- 100 грам помідорів
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
У миску вбиваємо курячі яйця (6 шт.), додаємо сіль і молоко. Все перемішуємо.
Нагріваємо сковорідку і змащуємо соняшниковою олією. Виливаємо на неї частину яєчної суміші і смажимо млинець. Таким чином смажимо стільки млинців, скільки вийде.
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до фаршу. Туди ж вбиваємо куряче яйце і видавлюємо через прес часник. Начинку солимо і перчимо до смаку, а потім добре перемішуємо.
Помідори і огірки нарізаємо невеликими шматочками. Сир натираємо на дрібній тертці.
Беремо млинець, з одного боку змащуємо фаршем і викладаємо солоний огірки і трохи сиру. Звертаємо в рулет. Другий рулет робимо з помідорами. Таким чином робимо всі рулети.
Утворені рулетики перекладаємо в форму для випічки і відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий «Брізоль» подаємо до столу.