Матнакаш на мангалі – рецепт простий, але водночас дуже смачний. Ця закуска до шашлику змітається зі столу першою. Всі гості будуть просити рецепт. Мінімум часу максимум задоволення, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- Матнакаш (вірменський хліб) — 2 шт.
- Майонез — 250 грамів
- Кріп — пучок
- Часник — 1-2 зубки
Приготування
1. 250 грамів майонезу виливаємо в миску. Нарізаємо 1-2 зубчики часнику і змішуємо його з майонезом. Нарізаємо кріп і так само відправляємо його до майонезу.
2. Подрібнюємо все блендером до однорідної суміші.
3. Рвемо матнакаш на шматки та намазуємо нашим соусом з усіх сторін.
4. Нанизуємо на шампури, можна викласти на решітку для гриля.
5. Смажимо на мангалі кілька хвилин до хрусткої скоринки, постійно перевертаючи. Бажано це робити після того, як зробили шашлик, щоб жар був невеликий.
Приготування цього легкого рецепта ви можете подивитися в короткому відео.