Пропонуємо вам приготувати досить цікаву страву. Курочка запікається в духовці, виходить соковита і ніжна. Вона відмінно підійде в якості страви до обіду або вечері. Не вимагає гарніру, хіба що легкого овочевого салату в якості доповнення, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
- 8 курячих стегенець
- 4 курячих яйця
- 150 грамів сметани
- 1 столова ложка гірчиці
- 1 чайна ложка лимонного соку
- сіль, перець
- рослинна олія
Починаємо приготування:
- М’ясо миємо й просушуємо паперовим рушником, потім солимо і перчимо до смаку. Перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо до легкої рум’яності.
- У яєць відокремлюємо білки від жовтків.
- До жовтків додаємо сметану, гірчицю, видавлюємо лимонний сік, додаємо сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо вінчиком.
- Курку перекладаємо в форму для випічки і заливаємо приготованим соусом.
- До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків. Готову масу перекладаємо зверху на курку, розрівнюємо.
- Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.
Смачного!
Загрузка...