100 грам масла; 100 грам молока; 100 грам цукру; 1 яйце. Для нeперевершених домашніх коржиків Джерело
Справжній смак дитинства!
Тісто (у мене вийшло 16 штук):
- 100 гр. вершкового масла,
- 100 гр. молока,
- 1 яйце,
- 100 гр. цукру,
- 500 гр. борошна,
- 1.5 ч.л. розпушувача,
- ванілін.
приготування:
Молоко підігріти, додати масло і цукор, перемішати, щоб масло розтопити, потім додати яйце і ванілін. Борошно просіяти з розпушувачем, поступово додати в тісто.Замісити тісто, розкачати приблизно 1 см. Товщиною і за допомогою формочки вирiзати коржики. Деко застелити пергаментом, укласти коржики і поставити в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Випікати при 180 *.
Смачного!
Загрузка...