Дуже простий і швидкий рецепт справжнього Пломбіру.
Готується буквально кілька хвилин, а задоволення від цього десерту безмежне.
Ніжний вершковий смак цього морозива нікого не залишить байдужим.
Спробуйте обов’язково!
Продукти
- Шоколадні вафельні коржі – 2 шт
- Вершки не менше 33% – 500 гр
- Згущене молоко – 1 банка
Як приготувати морозиво Пломбір
У глибоку миску, виливаємо вершки і збиваємо їх до гострих вершин.
Збиваємо близько 4-х хвилин.
До добре збитих вершків додаємо одну банку згущеного молока.
Збиваємо вершки зі згущеним молоком ще 2 хвилини.
На підготовлену тарілку, на якій ми будемо формувати наше морозиво, викладаємо кулінарне кільце або звичайну роз’ємну форму без дна.
Краї форми застеляємо пергаментним папером і на дно форми кладемо перший вафельний корж і щільно фіксуємо затиск форми.
Поверх коржа викладаємо всю вершкову масу.
Поверх маси викладаємо другий вафельний корж.
Отримане морозиво прибираємо в морозильну камеру на 5-7 годин а найкраще на ніч.
Виймаємо морозиво з роз’ємної форми, ріжемо на порційні шматочки.
Наш Пломбір готовий. Смачного!