І через зовсім невеликий проміжок часу у вас на столі дуже смачна страва.
Необхідні продукти
- 1 куряче філе
- 400 грам молодої капусти
- 1 помідор
- 1 куряче яйце
- 2 столові ложки сметани
- сіль, перець за смаком
- 50 грам твердого сиру
- соняшникова олія
Починаємо приготування запіканки
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, шаткуємо капусту. Тремо на дрібній тертці сир.
У миску кладемо м’ясо, капусту, вбиваємо куряче яйце, додаємо сметану, сир (1-2 ст.л.), все солимо і перчимо до смаку. Ретельно перемішуємо.
Форму змащуємо олією і викладаємо в неї підготовлену суміш.
Помідор нарізаємо тонкими пластинками. Розкладаємо зверху по запіканці і накриваємо фольгою.
Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200градусов і запікаємо 20 хвилин. Потім дістаємо, присипаємо сиром, що залишився і ставимо назад ще на 10 хвилин.
Готову запіканку подаємо до столу.
Загрузка...