Хочете приготувати соковиту, ароматну м’ясну страву на святковий стіл? Та таку, щоб всі просили рецепт і пальчики облизували?
Ось вам авторський рецепт свинячих відбивних, запечених в пармезані. Спробуйте – не пошкодуєте!
Інгредієнти:
– 4 свинячих відбивних без кістки (товщиною близько 2,5 см)
– 2 ст. л. оливкової олії
– 2 великих яйця
– сіль і перець за смаком
– 1 ч. л. сухої цибулі
– 1 ч. л. сухого часнику
– 1 ч. л. суміші спецій з паприкою
– 1 ст. л. свіжої петрушки
– 1 стакан панірувальних сухарів
– 1 стакан тертого пармезану
Як готувати:
1. Розігрійте духовку до 200 ° C.
2. Змастіть відбивні оливковою олією (використовуйте тільки 1 ложку!), Посоліть і поперчіть з обох сторін.
3. У мисці збийте два яйця, додайте сухий часник, цибулю, суміш спецій і петрушку, розмішайте.
4. В окрему дрібну миску насипте сухарі.
5. У третю дрібну миску насипте пармезан.
6. Покрийте відбивні сиром так, щоб він повністю покрив їх з двох сторін.
7. Умочіть відбивні в яєчну суміш, потім повністю покрийте сухарями з двох сторін.
8. Змастіть форму для запікання оливковою олією (використовуйте другу ложку).
9. Викладіть відбивні на форму і запікайте 15 хвилин, потім акуратно переверніть їх і запікайте ще 15-30 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Смачного!