Легкі десерти — невіддільна частина святкового застілля або дружніх посиденьок за чашкою чаю або кави. А ще, на десерт завжди хочеться чогось ніжного, повітряного, інформує Ukr.Media.
Шоколадно-сирний мус виручить вас в будь-якій ситуації: освіжить, здивує гостей і наситить дітей-ласунів. Список інгредієнтів ми б поповнили листочком м’яти для прикраси, але залишимо це на розсуд дбайливих господинь.
Інгредієнти
- Сир — 300 г
- Йогурт — 100 мл
- Какао-порошок — 1,5 ст. л.
- Цукор — 3 ст. л.
- Желатин — 10 г
- Вода — 0,25 склянки
Приготування
Покладіть в чашу блендера сир, влийте йогурт, додайте цукор і какао. Добре збийте.
Желатин розчиніть в теплій воді, залиште на 25 хвилин, потім нагрійте на водяній бані, не доводячи до кипіння. Помішуйте, поки желатин повністю не розчиниться.
Збиваючи, влийте желатин в сирний крем, добре перемішайте. Розкладіть десерт по креманках і відправте в холодильник на 2-3 години.
Всього три кроки — смачний і корисний десерт готовий! Ці вершкові ласощі не залишать байдужими нікого.