ТУРНІКЕТИ ДЛЯ ВХОДУ ТА ВИХОДУ

0

Практично всі ці вироби служать як турнікети для входу та виходу – це їхня ключова задача. Але турнікетна система може працювати просто як вхід-вихід турнікет, або виконувати більш складне завдання: регулювати по-кількості та по-санкціонованості доступ людей в приміщення. Компанія TiSO в своєму асортименті має широкий вибір пропускних засобів, тому компонування різних турнікетних виробів, насичення їх необхідними електронними пристроями, або організація спрощеного та надійного контролю за доступом – все це є цілком можливим і нескладним. А те, що є оптимально потрібним саме для конкретного споживача, з’ясовується при складанні обсягу замовлення представником від покупця і спеціалістом компанії TiSO. Єдиною умовою для представника покупця є його чітке знання цілей установки турнікету і наявних умов у приміщеннях, можливі людські потоки в тих місцях. Такий підхід визначення придбання забезпечує економію витрат як коштів, так і часу, а також робить ефективність від застосування турнікетної системи максимальною.

Турникет для входа выхода TiSOОкрім завдання контролювати вхід-вихід, даний виріб може забезпечувати (в разі потреби) безперешкодний та швидкий вихід з приміщення – це так звана програма «антипаніка». Для таких спеціальних випадків, як-то евакуація, чи швидкий допуск потоків людей, які не потребують ідентифікації (наприклад, вхід до торгової зали для покупців), або при необхідності заносити всередину габаритні вантажі використовується турнікет-прапорець, або хвіртка-прапорець – він безперешкодно впускає, якщо зафіксований в режимі пропуску, і не випускає (у звичайному режимі) тих, хто вирішив оминути касове обслуговування в магазині. Ці ж хвіртки слугують для пропуску людей з обмеженими можливостями, для провезення дитячих візків тощо. Часто їх встановлюють поряд із турнікетами-триподами, через які проходять інші громадяни. В окремих випадках з метою організації безперешкодного входу-виходу встановлюються двері аварійного виходу, які більш високо перекривають прохід. Задля зручності у пересуванні такими пропускними системами вони можуть бути виготовлені без порогу. Асортимент моделей передбачає також вироби з нестандартними розмірами і аварійні двері з двома створками.

Купити в Україні турнікетні вироби дуже легко, як пройти скрізь систему «входу-виходу». Компанія TiSO пропонує вам сформулювати ваше замовлення на основі технічних норм та стандартів та з погляду прогнозованих потоків людей і вантажів, а також, обговорити ваші побажання зі спеціалістом компанії TiSO (це допоможе уникнути деяких зайвих зусиль) і ви знатимете строки виконання вашого замовлення, умови постачання і, безперечно, його вартість.

Загрузка...
попередня статтяВiдeo. “Я вac npoшy, cтaю нa кoлiнa, вiдcniвaйтe мoю дuтuнy!” Нa Хмeльнuччuнi cвящeннuк МП нe дoзвoлuв вiдcniвaтu зaгuблoгo нa фpoнmi гepoя
наступна статтяБыстрый и качественный переезд с «Грузчики плюс»