Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Це дуже схоже на деруни з картоплі, але один інгредієнт перетворює звичні деруни в щось нове і неймoвірно ніжне!

Це дуже схоже на деруни з картоплі, але один інгредієнт перетворює звичні деруни в щось нове і неймoвірно ніжне!

admin
05.10.201905.10.2019 No Comments

Це дуже схоже на деруни з картоплі, але один інгредієнт перетворює звичні деруни в щось нове і неймoвірно ніжне Джерело

Сьогодні готую овочеві оладки. Вони схожі на деруни з картоплі, але з додаванням інших інгредієнтів заграють новими смаками. Виходять смачними, ніжними і ароматними. Рекомендую спробувати.

рецепт:

  • Кабачок – 300 г
  • картопля – 300 г
  • часник – 1 зубчик
  • зелень
  • яйце – 1 шт
  • борошно – 2 ст л
  • сіль
  • перець
  • рослинне олія для смаження
  • подавати зі сметаною

приготування:

На великій тертці натерти кабачки, посолити і залишити на 5 хвилин. Тим часом натерти картоплю і промити в холодній воді.

Віджати кабачки від зайвої рідини, злити воду з картоплі, додати яйце, сіль і чорний перець.

Додати подрібнений часник і нарізану зелень (кріп, петрушку). Також, додати борошно і добре перемішати. Викладати на розігріту сковороду з рослинною олією. Смажити до золотистої скоринки.

Смачного!

Докладний відео – рецепт:

Загрузка...

Навігація записів

Пpогноз синoптиків на виxідні і настyпний тиждень! Поxолодання, замoрозки і нaвіть снiг!
Долар дорожчає! Експерт спрогнозував, як нова криза в економіці позначиться на гаманцях українців!

Related Articles

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як змінилися вподобання клієнтів у фуд-бізнесі за останні роки?

olia
24.03.202524.03.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes