Хотіла зробити голубці на Великдень і пішла в АТb по рис.. Коли розпакувала ледь не п0сивіла: Нас з вами, що трyютb???

0

Дорогі читачі, перед тим як ви будете висловлювати свою думку, а вона дуже важлива для мене, дуже прошу, не лаятися і не ображати один-одного в коментарях.

Також зарані дякую за запрошення від деяких осіб в ресторани на смачний рис і «погодувати» — мети такої НЕ було.

Ділюся з ВАМИ тому, що самій цікаво — що ж ми купуємо за «гатунок перший». (Троянській кінь, або Хто нас знищує як націю?).

Для тих хто любе рис, пропоную зробити такий експеримент… Придбано в АТБ м Дніпро. Як ми бачимо нормальний начебто рис за своєю структурою… в принципі схожий.

Я замочила його не надовго, приблизно і 3-х хвилин не минуло, а тепер дивіться що відбувається з цим рисом…

Поділіться з друзями нехай всі побачуть що ми їмо! Дякую

Alexandra Tsarenko

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я