Арсеній Яценюк жорстко осадив депутата Волошина, після звинувачень України: “Війну почав Володимир Путін – партнер” ОПЗЖ “..

0

5 лютого в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” колишній глава Кабінету міністрів Арсеній Яценюк прокоментував репліки депутата від “ОПЗЖ” Олега Волошина про те, що глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук не може знайти спільну  мову з російським “колегою” Борисом Гризловим, що затягує наступ перемир’я на Донбасі, передає Діалог.UA.  “Ми не починали цю війну. Цю війну почав Володимир Путін. Володимир Путін – партнер партії” ОПЗЖ “. Його війська зайняли нашу територію в Криму, захопили Донецьк і Луганськ”, – почав свій виступ Яценюк.  За словами колишнього прем’єр-міністра, під час захоплення Криму тодішній в.о.  президента віддавав накази стріляти, але більшість військових зрадили Україну. 

За вже розкритим даними, на момент анексії півострова у ВСУ було всього три тисячі боєздатних військовослужбовців.  “Тільки в Криму у Росії стояло 20 з гаком тисяч. Російська агентура в армії, російська агентура в СБУ, російська агентура в органах влади. Паралізувана держава. Я вже мовчу про те, що ні грошей, ні бензину. Танки не заводиться … Ви відмінно  знаєте, що світ залежить тільки від однієї людини. Його прізвище – Володимир Путін. мета у цієї людини – не мир в Україні, мета – війна в Україні, захоплення України, відновити СРСР, де Володимир Путін буде новим імператором … мета Путіна – розколоти західний  світ “, – резюмував Яценюк.

За матеріалами dialog.ua

Загрузка...
попередня статтяЗеленський зворушливо привітав дружину з днем народження.Президент опублікував миле фото з першою леді.
наступна стаття«Московська схованка» Тараса Козака: квартира за 350 мільйонів гривень у центрі столиці РФ