«Московська схованка» Тараса Козака: квартира за 350 мільйонів гривень у центрі столиці РФ

0

Цивільна дружина народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака Наталія Лавренюк, яку він не вказує в декларації, володіє квартирою на 657 квадратних метрів у центрі Москви, в одному з найдорожчих житлових комплексів російської столиці Knightsbridge Privat Park.

Про це повідомляють “Схеми”.

На момент набуття у власність ринкова вартість цього житла становила 13 мільйонів доларів (або близько 350 мільйонів гривень).

Відповідно до офіційного витягу із реєстру речових прав Російської Федерації, Наталія Лавренюк стала власницею квартири у Knightsbridge Privat Park (Москва, вулиця Єфремова, 19) у березні 2020 року.

Житло розташоване на першому поверсі одного із будинків комплексу і має так званий антресольний поверх, тобто два рівні.

«Квартири такої площі у комплексі, як про це ідеться в офіційній презентації Knightsbridge Privat Park, – це «респектабельні дворівневі квартири з власними прибудинковими ділянками землі – вкрай рідкісний для Москви тип пропозицій». Також у Knightsbridge Privat Park Наталія Лавренюк володіє чотирма паркомісцями та кількома підвальними приміщеннями», – повідомляють журналісти.

Загрузка...
попередня статтяАрсеній Яценюк жорстко осадив депутата Волошина, після звинувачень України: “Війну почав Володимир Путін – партнер” ОПЗЖ “..
наступна стаття“Грабуєш країну у вишиванці – це ПАТРІОТИЗМ” Ж0рстка заява Данилка рве мережу,1000 перепостів та лайків…