Аркадій Бабчекно: якщо «Порох» не переживе ковід-19, то країні кінець, тому що більше такого проєвропейського лідера в країні немає

0

Популярний блогер і журналіст Аркадій Бабченко пише на своїй сторінці в Facebook:

“Только позавчера вдруг ни с того ни с сего подумал, что если Порох умрет от коронавируса, то стране гарантированно п@здец, потому что больше такого проевропейского лидера, способного побороться на следующих выборах за место президента, объединить вокруг себя проукраинских людей и тащить за уши остальных из имперского болота к свободе на данный момент в стране нет…
Ничо. Выкарабкается. Не может не выкарабкаться. Пусть хоть на г@вно изойдут за очередной отпуск на Мальдивах зачеркнуто частную клинику.
Спокойной ночи.” – пише Бабченко.

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Загрузка...
попередня статтяБорис Філатов: Щойно на зустрічі з виборцями, у дворі в мене кинули нашатиром. Коломойський – ти мрaзь.
наступна статтяСьогодні історичний день! Щ0йно перша леді зробила це! Просто у Британії.. Зеленський аплодує – і хто тепер що скаже?!