Банкову трясе! Скандальна “слуга” шокувала – сміють ще щось вимагати. Зеленському доповіли: не мають права

0

Глава комітету Верховної Ради з питань соціальної політики з фракції “Слуга народу” Галина Третьякова вважає, що ФОПи, які не сплатили до державної скарбниці 8000 тисяч гривень податків в рік, не мають права на “коронавірусну” допомогу від держави.

Про це вона заявила під час засідання Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у понеділок, 30 листопада. Відео оприлюднено в Youtube.

“Повинно бути залізне правило: ти заплатив податки – держава тобі допомагає. Навіть якщо це Німеччина, яка допомагає, вона допомагає тим, хто оплатив … самозайняті особи сплатили там, наприклад, 9000 євро податків на рік – отримали 5 або 6, то тобто, навіть не 100% оплачений розмір податків вони отримують. Я хочу подивитися на ФОП, який заплатив податків на 8000 гривень. Хочу подивитися, чесно. Суми, які ми виплачуємо, вони порівнянні, але державний бюджет формується за рахунок податків, і спочатку ми повинні допомогти тим, хто платить податки “, – сказала Третьякова.

Не утримався від коментаря з цього кейсу телеграм канал Легитимный live. Подаємо в оригіналі:

“Нардеп від” Слуг “Галина Третьякова, відома своєю теорією про” неповноцінність “дітей Донбасу, тепер міркує про низьку значущості підприємців ФОП. Саме її обличчя говорить про гордовите ставлення до” спрощенцям “, мовляв сміють, бачте ще протестувати і щось вимагати. Між тим, якщо “добити” дрібний бізнес, то державі, по суті, нічим буде наповнювати бюджет. “

Нагадаємо, 24 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що підприємцям виплатять по 8000 гривень. Крім того, компенсації отримають і звільнені наймані працівники.

Після цього ФОПи розкритикували ідею президента і заявили, що ці гроші не допоможуть бізнесу вижити в умовах жорстких коронавірусних обмежень.

Загрузка...
попередня стаття“За” – 301 нардеп! Рада ухвалила новий закон, за поданням “слуг”. Українці вражені: що потрібно знати
наступна статтяГончаренко- Зеленському з трибуни ВРУ: Де Гроші ? Досить нам відосіків та мемів. «Собака за газ», «корабельні сосни», «зкурені айкоси». І ось новий мем