Гончаренко- Зеленському з трибуни ВРУ: Де Гроші ? Досить нам відосіків та мемів. «Собака за газ», «корабельні сосни», «зкурені айкоси». І ось новий мем

0

Найбільша проблема, яка наразі є в Україні та всьому світі — це без сумніву пандемія Covid-19. Десятки тисяч людей хворіють та, на жаль, вмирають не просто від коронавірусу, а від нестачі кисню, від відсутності електрики у лікарнях. А чим відповідають «слуги»? Черговим мемом.

«Зелена» влада ще на початку обіцяла збагачення народу України. Натомість вдалося збагатити лише оточення Зеленського та народний фольклор. «Собака за газ», «корабельні сосни», «зкурені айкоси». І ось новий мем — інтелектуальний локдаун.

Знаєте, ця фраза дуже добре характеризує діяльність зе-команди. Вся Україна знаходиться в цьому інтелектуальному локдауні, а точніше нокдауні, ще з весни 2019 року. Пропоную у відповідь реалізувати інтелектуальний імпічмент.

Нагадав сьогодні у Раді, що досить нам відосіків та мемів. Варто братися за справу! Робити тестування, забезпечити ліки та кисень для хворих, елементарну електронергію у лікарнях — ось що першочергове. Проте влада продовжує репресії та переслідування. Знову взялися за «Прямий». Все, наче по Жванецькому. Не можемо підвищити зарплати вчителям — ідемо на «Прямий», немає кисню в лікарнях — проведемо обшуки на «Прямому», програли на місцевих виборах — винен «Прямий».

Головне задання цієї влади — закрити рот всім, хто каже правду. Але це шлях в нікуди

Олексій Гончаренко

Загрузка...
попередня статтяБанкову трясе! Скандальна “слуга” шокувала – сміють ще щось вимагати. Зеленському доповіли: не мають права
наступна статтяУ Зеленського шок! Санду зробила несподіване – вчинок, який заслуговує на повагу. Браво!