Береза про нововведення в Україні: такого навіть в мордорі нема

0

Колишній народний депутат і блогер Борислав Береза ​​яскраво розкритикував бажання влади ввести цензуру в Україні. У студії “Прямого” Береза ​​розповів, що в планах голови парламентського комітету з питань інформаційної політики Олександра Ткаченка є прирівнювання блогерів до представників ЗМІ. Подібне прирівнювання буде включати в себе обкладення їх податками і можливість закрити акаунт за рішенням суду.

Береза ​​підколов політика такою заявою: “Питання того, хто буде вирішувати (які акаунти закривати) ми залишимо за дужками, я так розумію, це або сам пан Ткаченко, або хтось із представників каналу” 1 + 1 “. Більш того, пан Ткаченко має пряме відношення до фейк, адже він знає як їх поширювати “.

Після цього громадський діяч підкреслив, що подібний абсурдний закон не змогли прийняти навіть в країні-агресора. “Ця людина намагається провести такий закон, якого немає навіть в Мордор. У РФ не змогли реалізувати подібний закон, усвідомлюючи його абсурдність”, – заявив Береза. Екс-нардеп пояснив, чим загрожує введення цензури. По суті, це буде означати вбивство незалежної журналістики і свободи слова. І це йде від людини, який відноситься до одного з найбільших телехолдингів в Україні. Це пряма небезпека для всіх, хто має протилежні з владою погляди, резюмував Береза.

Загрузка...
попередня статтяДітей вuвели на мороз в одних сорочках зустрічати Бойкa – sталінські часи вже в Україні
наступна стаття«Xтo вu, твapюкu?! Нaдiєтeсь жuтu вiчнo? Вu нacтiлькu мeрзeннi, щo вaс вaжкo нeнaвuдiтu»-Мочанов