Блогер: Арахамія, в кросівках, стоячи ж*noй до трибуни, де виступає жінка.. Це все, що треба знати про культуру лідера монобільшості.

0

Арахамія, в кросівках, стоячи жопой до трибуни, де виступає жінка, лідер опозиційної фракції – розмовляє по смартфону…Це все, що треба знати про культуру лідера монобільшості. А який лідер – такі й підлеглі…Юлія Тимошенко говорила про важні речі

Мале та середнє підприємництво – це наша надія на розвиток вітчизняної економіки. Тому сьогодні потрібно зробити все можливе, аби в умовах пандемії малий та середній бізнес мав можливість працювати та надавати робочі місця.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді.

Так, команда «Батьківщини», наголосила лідер партії, наполягає на негайному розгляді законопроєктів, які скасовують необхідність введення касових апаратів, спеціальних нових фіскальних правил для малого та середнього бізнесу.

«Це законопроєкт 4013, який відтерміновує введення касових апаратів, та законопроєкт «Батьківщини» 3853-2 щодо підтримки малих підприємців, який потрібно проголосувати у першому читанні. Завтра необхідно зробити все, щоб малі підприємці були захищені», – закликала Юлія Тимошенко.

Назар Приходько

Загрузка...
попередня статтяВалерій Прозапас : Те, що відбувається з уходом Порошенка з посади президента – має бути очевидним навіть сліпому, тільки не впертому українському обивателю.
наступна стаття“Відома лікарка, рятувала всіх, моя найкраща подруга сьогодні стала Янголом”: Ще одне серце, яке співчувало горю, допомагало в проблемах перестало битись…