«Чую, хтось хропить»: Суддя Євстафієв заснув прямісінько під час засідання ВІДЕО

0

У Чернігові під час засідання апеляційного суду стався курйозний інцидент. Суддя Олександр Євстафієв заснув прямісінько на роботі.

Відповідне відео на своєму ютуб-каналі оприлюднив очевидець – Олег Буштрук. Він упродовж кількох років судиться з колекторами, банк продав їм його кредит.

На кадрах, які з’явилися у мережі, видно, як голова судді повільно нахиляється вниз, потім убік, і на певний час чоловік начебто засинає.

Незабаром він прокидається та продовжує роботу. «Чую, хтось сопе, хропе. Я не розумію, що відбувається», – прокоментував Буштрук.

Віталій Кравчинський, справу якого також розглядав Євстафієв, написав скаргу на суддю. Він вважає, що його поведінка свідчить про зневажливе ставлення до судового процесу.

У відповідь Вища рада правосуддя порушила дисциплінарну справу проти Євстафієва. «Суддя поводиться дивно, нахиляє голову вбік, імовірно, очі судді заплющені», – мовиться в ухвалі.

«Це може свідчити про те, що під час здійснення правосуддя Євстафієв допустив дії, які могли заподіяти шкоду та/чи порушити нормальну діяльність суду», – підкреслили у документі.

Довідка. Загалом у судовій системі Олександр Євстафієв працює 22 роки, з них майже 3 – в апеляційному суді Чернігова. Це – перша дисциплінарна справа проти нього за цей час.

Загрузка...
попередня статтяДобре сказав, молодець що не побоявся! 3авжди поважав його як актора, від сьогодні поважаю як людину
наступна стаття“Ти переступила за червону лінію…” – Кароль не стрималась і “врiзaлa” Поляковій за те, що Ольга звинуватила її у використанні піару для свого треку “Скандал”