“Ти переступила за червону лінію…” – Кароль не стрималась і “врiзaлa” Поляковій за те, що Ольга звинуватила її у використанні піару для свого треку “Скандал”

0

Українська співачка Тіна Кароль жорстко відповіла на закид Олі Полякової про те, що артистка використала конфлікт з нею для піару треку “

У програмі “Світське життя” Кароль підтвердила це та зазначила, що Олі не варто було переступати за червону лінію моралі.

Так, я вдова, яка плакала від 27 років і коли він сниться, плачу досі. Те, що показали по ТБ – це моральне дно. Уся ця історія заслуговує на те, щоб їх просто пожаліти. Усі вляпалися у якийсь скандал. Думаю, що наразі всі зробили висновки. Ну і звичайно, тут же максимально торкнулися моєї сердечної чакри.

Добре, нехай ця ваша надмінність, насміхання стане моїм піар ходом для розкрутки пісні. Просто цим самим я показала те, що є речі, за які не можна заступати, це червона лінія.зізналася Кароль

Також артистка додала, що якби Оля просто сказала про плаксиві пісні Кароль та не зачіпала “похорон”, то артистка так гостро не реагувала б. Тіна зауважила, що зла не тримає на Полякову, але все ж хоче поговорити, оскільки зірки часто зустрічаються на концертах та знімальних майданчиках.

Своє я отримала, вона все побачила, усі все зрозуміли, все – йдемо далі, живемо далі. Я відкрита до розмови, я хочу вітатися, коли бачу людину, я не хочу проходити повз і робити вигляд, що вона прозора і я її не бачу. Це не дружба.

За матеріалами ТСН

Загрузка...
попередня стаття«Чую, хтось хропить»: Суддя Євстафієв заснув прямісінько під час засідання ВІДЕО
наступна статтяВ прямий ефір подзвонила вчителька Стерненка, яка розказала шокуючу інформацію про свого колишнього учня