Единий курсант, який вижив в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом, В’ячеслав Золочевський готується до виписки з госпіталю. Подробиці

0

В’ячеслав Золочевський провів в харківській лікарні три тижні і отримав всю необхідну допомогу. Про повідомляє newsroom.kh.ua з посиланням на АрміяInform.

“У мене є реабілітаційний період, я буду відновлюватися. Після цього я повертаюся до служби, буду наздоганяти програму. Хочу сказати всім спасибі, хто хвилювався за мене, хто зміг прийти, хто не зміг. Дякую лікарям і військовослужбовцям, які приходили до мене. Також хочу сказати, що вшановую пам’ять хлопців “, – сказав курсант.

Сьогодні вранці Золочівському вручили медаль “За військову службу Україні”. Як повідомили в прес-службі ВСУ, молодій людині також нарахують грошову компенсацію, її розмір не розголошується.

Нагадаємо, В’ячеслав Золочівський – єдиний, хто вижив в катастрофі Ан-26 в Чугуєві.

Як пізніше розповів сам курсант, він зміг уникнути серйозних травм, тому що його накрило частиною літака, в результаті чого молодий чоловік виявився у своєрідній “капсулі”.

Загрузка...
попередня статтяУ сім’ї Бабкіних сьогодні сталась біда, Сніжана записала термінове відео де в сльозах просить допомоги
наступна статтяСлухай що скажу, якби ти по життю читав книжки, чи хоча би газети, то мав би знати: Гриценко – Зеленському