У сім’ї Бабкіних сьогодні сталась біда, Сніжана записала термінове відео де в сльозах просить допомоги

0

Відомий український музикант Сергій Бабкін опублікував у своєму Instagram відео, яке було знято його дружиною Сніжаною Бабкіною. У ролику дружина артиста зі сльозами на очах поділилася жахливою новиною, виявилося, що шахраї зламали і вкрали її аккаунт в соцмережі Instagram.

Сніжана розповіла, що нещодавно подала заявку на верифікацію свого аккаунта. Їй на електронну пошту прийшов лист про нібито верифікацію, вона натиснула, ввела всі паролі і ніби як навіть змогла потрапити у свій аккаунт. Однак в якийсь момент стався яскравий спалах і все пропало. Сторінка виявилася втраченою – змінили ім’я, поміняли паролі, видалили фотографії і “шапку профілю”.

Цю новину Сніжана Бабкіна сприйняла дуже емоційно, вона плаче, розповідаючи подробиці того, що сталося. Вона звернулася до шанувальників з проханням допомогти повернути сторінку, якщо хтось знає, як це зробити.

Нагадаємо, Сніжані Бабкіної довелося пояснюватися перед розлюченими жінками – не може без чоловіків.

Загрузка...
попередня статтяСюpпpиз нe вдaвcя! «П’ять питaнь Зeлeнcькoгo» вжe злили в iнтepнeт.
наступна статтяЕдиний курсант, який вижив в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом, В’ячеслав Золочевський готується до виписки з госпіталю. Подробиці