Ігор Кондратюк : Це суд??? 7 років Сергію Стерненку – це плювок в обличчя правосуддя! Точніше….

0

На своїй сторінці в Фейсбук Ігор Кондратюк написав допис. 

7 років Сергію Стерненку – це плювок в обличчя правосуддя! Точніше – це брудний непрофесійний політично вмотивований вирок у справі, в якій “потерпілий” і прокурори ігнорували судові засідання. Це суд???

Нагадаємо

Приморський районний суд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка до 7 років та трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Його обвинувачують у викрадені колишнього депутата Сергія Щербича у 2015 році.

Суд постановив взяти під варту Стерненка в залі суду. Його вже вивезли до СІЗО.

Сторона обвинувачення закидала активісту Стерненку розбійний напад, викрадення людини, а також незаконне зберігання вогнепальної зброї. Прокурори запросили для нього 8 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Сам Сергій Стерненко не погоджується з вироком суду. Він заявив, що суддя спершу написав виправдальний вирок, але через тиск генеральної прокурорки Ірини Венедіктової та заступника голови Офісу президента Олега Татарова суддя переписав обвинувальний вирок. Також Стерненко додав, що подаватиме апеляцію.

Крім того, адвокат активіста Масі Найєм написав, що суддя цитував свідка, якого в суді не допитували. Він зазначив, що суд може обґрунтовувати свої висновки лише на показаннях, які він безпосередньо сприймав під час судового засідання.

Як передає наш кореспондент із суду, на саме засідання спершу пропускали лише журналістів, а дівчину Сергія Стерненка, ексміністерку охорони здоров’я Уляну Супрун та інших людей — ні. До суду також приїхав депутат Гео Лерос.

Загрузка...
попередня статтяВителька біології : “Я більше не працюю у своїй школі. Це було пекло. Мені зараз важко про це говорити. Я навіть не можу сказати, чи готова я далі …”
наступна статтяНардеп, який пропонував продавати собак, про вирок Стерненку: “Сподіваюсь, для цього персонажа це не останнє судове рішення… “