Вителька біології : “Я більше не працюю у своїй школі. Це було пекло. Мені зараз важко про це говорити. Я навіть не можу сказати, чи готова я далі …”

0

Прославлену вчительку біології, яка читала дітям реп, вижили зі школи

Вчителька біології школи села Яковлівка Лозівського району Харківської області, яка читала дітям реп-уроки, звільнилася зі школи. “Вчитель року” Ольга Халепа написала заяву через “моральний тиск у колективі”.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу Simon.

“Я більше не працюю у своїй школі. Креативна вчителька весь час була на заваді. Здійснювали на мене психологічний тиск, весь час блокувалися мої починання, мої проекти. Це був повний ігнор. Це було пекло, якщо чесно. Коли в колективі знущаються, і адміністрація весь час пресує, ти просто ставиш крапку, пишеш заяву і йдеш”, – заявила вчителька.

Ольга Халепа викладала біологію в 5-9 класах. В школі вона пропрацювала рівно 13 років.

“Мені зараз важко про це говорити. Я навіть не можу сказати, чи готова я далі піти і працювати у школі”, – говорить вчителька.

Нагадаємо, що під час карантину минулого року, щоб зробити уроки біології цікавішими для дітей, вчителька стала складати реп, вкладаючи в нього матеріал з біології. За своє новаторство жінка отримала звання “Вчитель року”.Вона креативила  для своїх учнів, але так вийшло, що по її реп-уроках вчилася вся Україна.

Загрузка...
попередня статтяУ ці хвилини! На Банковій відбувається немислиме – прориваються до Президента. Зіткнення і крики – країна на ногах!
наступна статтяІгор Кондратюк : Це суд??? 7 років Сергію Стерненку – це плювок в обличчя правосуддя! Точніше….