Військовий ЗСУ: “Пора лишати громадянства за такі «жарти» й такий хайп… Знайомтесь, В’ячеслав Соломка – черговий нєдолблогер…”

0

Актор і телеведучий В’ячеслав Соломка порівняв державну мову з російською в жартівливому відео, використавши перекручені “українські” слова.

Цю публікацію в соціальній мережі TikTok подивилися близько пів мільйона користувачів. Водночас військового ЗСУ Євгена Ісаєва обурив жарт актора:“Мені здається вже пора лишати громадянства за такі «жарти» й такий хайп. В’ячеслав Соломка

Знайомтесь черговий нєдолблогер , який за суміцництвом шоу мен та телеведучий. Йому здається дуже смішним записувати такі відео на яких йде висміювання Української мови. 

І здогадайтесь який цільовий охват у цього відео? Гадаю пояснювати не треба. Як і не треба пояснювати що окрім війні на сході йде потужна інформаційна війна. І коли одні виборюють право на нашу мову , право на її існування… інші роблять ось це.На данний час відео вже переглянуло майже пів мільйона користувачів. 

На жаль життя нічого не вчить. Ну нічого, одна вже лишилась без роботи та відосіки не пилить.” – пише військовий.

Загрузка...
попередня стаття20 хвилин тому! Коболєв замовк – сотні людей. Зеленський присів – конфіскувати. Політиків женуть – почалось, пробились!
наступна статтяНа гірськолижному курорті в Карпатах ведмідь влаштував погоню за туристом (ВІДЕО)