Ляшенко: Ану бігом припиніть всі мітинги та наклепи на президента. Він ні в чому не винний, ось Вам факти.

0

Олексій Георгійович Ляшенко

ЗВЕРНЕННЯ !

Прошу максимальне розповсюдження!

Друзі. Зараз розгортається справедливий спротив людей проти ганебного, невідповідного реальності підвищення тарифів на Газ і Електрику в Україні. Вимоги людей справедливі і зрозумілі. Нам треба відстоювати свої законні права.

Разом з тим не можна знову попадатися на черговий гачок олігархів, мільярдерів, “власників” України, якими ж ми їх і зробили.

Не можна давати їм керувати собою, своїми діями і знову дозволяти ділити нас на білих і червоних, західних і східних, містян і селян. Не можна піддатися на їхні уловки в цій ситуації.

Що треба робити і знати:

1. Свої вимоги треба висувати тим хто конкретно зробив цю вакханалію – ПОСТАЧАЛЬНИКАМ ГАЗУ І ПОСТАЧАЛЬНИКАМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ.

2.Пікетувати треба або ці органи, або органи місцевої влади, яку ми всі обрали 2.5 місяці назад. Хай виконують свої обов’язки – захищають людей, відстоюють права ГРОМАД.

3.Не слухайте ПРОВОКАТОРІВ, представників старої влади, старих політиків, засланців олігархів і НЕ ПЕРЕКРИВАЙТЕ ШЛЯХИ, ТРОТУАРИ і інші місця масових використань. Цим вони провокують Вас на розбрад між такими ж людьми, як ми всі. Гоніть таких людей, що закликають Вас конфліктувати з іншими громадянами. Це прислужники у феодалів.

4.Вимагайте у голів Громад, Мерів, Облрад, скликати позачергові сесії, прийдіть на них і дайте доручення Вашим місцевим депутатам відстоювати Ваші права і доносити Ваші вимоги причетним до цього підвищення. Хай (місцеві депутати) нарешті почнуть виконувати свої обов’язки, а не ділять Ваші гроші.

5.Не піддавайтесь на провокації цих не чесних прислужників і не змішуйте ПОЛІТИЧНІ вимоги і ПОЛІТИЧНІ гасла з вимогами ЕКОНОМІЧНИМИ, для них від Вас це і треба. Цей шлях приведе в нікуди.

6.Оберіть собі координаційну раду 2-4 людини. І ні в якому разі з “БУВШИХ”.

І ОСТАННЄ – ДО МОЇХ ПОЛТАВЦІВ.

Ви друзі як ніхто розумієте все про Газ. Подавляючу більшість Газу в Україні добувають в Полтавскій області, майже в кожному селі є газодобувна вишка, Ви це бачите і знаєте. В свій час МІСЦЕВІ депутати яких ви друзі обирали весь Україно – Полтавський Газ віддали феодалам в приватні руки, віддали назавжди, не зобов’язали феодалів враховувати нас Українців, Вас Полтавців. І при використанні НАШОГО з Вами Газу в тій їхній схемі ні Полтавців, ні Українців взагалі – немає. Ці депутати брали у них хабарі і відкати за те що позбавили нас права володіння народним багатством і порушили Конституцію України.

Гоніть їх від себе, це ПРОВОКАТОРИ.

Дякую всім за небайдужість. Завжди робимо все Думаючи.

Ще раз прошу “РЕПОСТИ”.

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Загрузка...
попередня стаття“Байден любить скорость!” П0дивіться, що сьоrодні зро0бив новий презuдент США з депутаmи від СН
наступна статтяНова ціна на газ для населення! П0дивіться як Кабмін тепер знизить тарифи на газ