Політолог: після того, що сьогодні зробив Джо Байден, хочеться сказати Зеленському – біжи, Вова, біжи!

0

Після перемоги Джозефа Байдена на президентських виборах в США можна однозначно сказати, що тепер США в світі стане більше. Штати все більше впливатимуть на процеси в різних країнах. Єдине на чому вони будуть робити акцент – це не на військовій силі, а на організаціях, на цінностях.

Про це політолог і блогер Сергій Таран розповів в своєму відеозверненні до українців, яке він виклав на своїй сторінці в Facebook.Ч

Політолог зазначив, звичайно ж, питання номер один, яке нас цікавить – що взагалі означає зміна влади США для України? Для України це може означати дуже багато. Сам Байден дуже добре знайомий з українським політикумом, він дуже добре знає навіть специфіку української політики. Він особисто знає багатьох людей в Україні, він багато разів приїжджав в Україну і, звичайно ж, Україна буде в центрі його уваги. Цікавий момент, що в Україні теж знають Байдена, а, якщо послухати президента Зеленського, то Байдена не завжди знають з хорошого боку. «Так і хочеться сказати тепер Зеленському: ну, що Вова, біжи, біжи. Особливо після його заяви на підсумковій прес-конференції, де він сказав, що правоохоронні органи України повинні розслідувати плівки Байдена- Порошенко з усією строгістю », – зазначив політолог.

Він зазначає, тепер недалекоглядна політика Зеленського може обернутися йому дуже неприємною ситуацією. Людина, який очолює країну і так недобре висловився про Байдена, тепер буде намагатися якось налагоджувати свої відносини з 46 президентом США. Байдену в Держдепі обов’язково нагадають, як про нього висловлювався президент Зеленський.

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Загрузка...
попередня статтяЦе почалось сьогодні ввечері! Cтpаx і пaнiкa охопила ціле місто! Люди тiкaють покидаючи домівки, сотні машин в заторі залишають міста Карабаху
наступна стаття«Говори зі мною українською…» Хорватський тренер присоромив Селезнєва за незнання мови