Омелян: крапки над «і»….»Вітаю сьогодні Зеленського, йому доведеться сидіти ще й за це!»

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Референдум
Соцопитування
Екзитпул
Почути думку народу

Це так, як називали незаконне дійство у день виборів команда Зеленського і сам президент.

ОБСЄ вже зазначило, що опитування Зеленського частково створило неправомірну перевагу для партії влади. На доповнення до рекордних тисяч заяв про порушення на виборах у цей день.
Політичні опоненти Зеленського жорстко розкритикували такі дії президента, справедливо вважаючи, що він вийшов за рамки своїх конституційних повноважень, грубо порушив законодавство, насамперед виборче, і це може спровокувати фестиваль політичних «референдумів» за російсько-нацистським сценарієм.

Відпочатку я спокійно поставився до чергової затії Зеленського.
Для мене було очевидно — це останній відчайдушний крок Президента бодай якось збільшити явку виборців і врятувати власну партію від нищівної поразки.
Не вийшло…

Про цей «екзитпул/соцопитування» теж би швидко забули і в першу чергу сам Зеленський, якби не два «але»:

1. Фінансування такого заходу оцінюється в 50-100 млн гривень. Оскільки цей захід вигаданий за тиждень до виборів, очевидно, що хтось дістав їх з кишені, вписав компанію «Зе Медіа» як виконавця і заднім числом провів всю оборудку. Було кумедно спостерігати як Зеленський і його партія відчайдушно перекидають один на одного відповідальність за захід і його оплату. А спікер Разумков вже скоро буде говорити, що він взагалі з Зеленським не знайомий і його президентство — велика кадрова помилка.
У рамках кримінального провадження буде дуже легко встановити основних фігурантів і вину кожного.

2. До опитування залучили неповнолітніх. Школи і університети закрили на карантин, школярів і студентів погнали за гроші до десятків і сотень людей. А коли це вилізло, очільники слуг народу розвели руками і сказали наступне: якщо це підтвердиться, то батьки сплатять адміністративний штраф…
Циніки чи аферисти?
Ні, фігуранти ще одного кримінального провадження!

Вітаю Зеленського, доведеться сидіти ще й за це!

П.С. Ніхто ж не сумнівається, що жодних рішень за результатами «соцопитувань» не буде?
Хіба, щодо легалізації маріхуани.
Але краще би бюджет проголосували.

Volodymyr Omelyan

Загрузка...
попередня статтяНА СКОВОРОДІ! Супер шоколадний торт, який легко готувати!
наступна статтяДмитpo Кoмapoв: “Мeнi сьогодні сopoмно і пpикpo за yкpaїнцiв. Xoч не лiтaй в Євpoпу” – Кyльтypa пoчинaєтьcя з дpiбниць…