“Пане президенте, невже ви не бачите цього”: 3вернення Портнова до Зеленського

0

Правозахисник і телеведучий Андрій Портнов зробив екстрену заяву про те, що генпрокурора Руслана Рябошапку необхідно негайно звільнити і звернувся в зв’язку з цим до президента України Володимиру Зеленському. Таке повідомлення юрист зробив в своєму Telegram-каналі. Портнов упевнений, що Рябошапка працює на Порошенка і дозволяє йому здійснити реванш проти Президента і народу України.

« Шановний пане президенте, вашій команді чекають складні зовнішньополітичні рішення для встановлення миру. Їх реалізація можлива тільки на тлі стабільної політичної та криміногенної ситуації всередині країни. Незабаром вам знадобляться непопулярні парламентські рішення, які наблизять країну до миру «, – написав Андрій Портнов. Пише bn24.biz

Юрист зазначив, що все оточення Порошенко та афілійовані з ним особи в період реформ Зеленського повинні бути поставлені на коліна, жити на допитах, в еміграції або у в’язниці, кожен день бути зайнятими порятунком своїх пожитків і зустрічами з адвокатами.

Портнов уточнив, що угоди по наслідком, показання функціонерів середнього рівня, арешти активів, обшуки, міжнародні доручення в офшори і десятки інших дій повинні кожні півгодини з’являтися в стрічках новин.

« Думаю, для цього Вам потрібно подумати про відставку Генерального прокурора, який прикриває діяльність організованого злочинного співтовариства Порошенко, на гроші якого відбувається боротьба з державою, розпалювання ненависті і пропаганда війни «, – написав правозахисник.

Портнов підкреслив, що генпрокурор нічого не вміє робити і його тримісячна діяльність вже призвела до загрозам національній безпеці. Юрист додав, що саме через нього (Рябошапки, – прим.) Зеленському буде важко провести через парламент важливі і складні рішення, делеговані на виборах.

«Може призначте його на іншу роботу, виберіть який-небудь важливої ​​птахом – членом ВРП або ВККС, суддею Конституційного Суду або міністром сільського господарства, видайте йому на прощання медаль і нехай потихеньку йде НХ», – додав юрист.

Андрій Портнов, резюмуючи звернення до президента України, зазначив, що люди чекають від влади і зокрема від Володимира Зеленеского швидких і жорстких рішень і прокурор повинен був розуміти унікальність цього історичного і політичного моменту.

Сьогодні ж до Президента України звернулися і депутати від Слуги народу. Вони вимагають негайного арешту Порошенко . Це питання національної безпеки. Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Загрузка...
попередня стаття“Такі як ти у нас їздять стоя” – Як водій маршрутки спробував nрuнизuти воїна АТО і що з цього вийшло
наступна статтяКожен день, виходячи з дому, ось що потрібно робити. Дуже повчальна історія