Просто в ефірі! Гордон звернувся до Зеленського – сталося нечуване. Назвав прізвища – рятуймо країну!

0

Відомий журналіст Дмитро Гордон в ефірі каналу “Україна 24” порадив президенту Володимиру Зеленському зібрати “уряд національного порятунку” і назвав прізвища людей, які могли б туди увійти.

“Я вважаю, що президенту непогано б запросити й посадити за один стіл таких людей, як Саакашвілі, Смешко, Аваков, Яценюк, Гройсман, Тігіпко, Тимошенко. Зібрати всіх, хто в змозі попрацювати для країни. Сказати: друзі, створюємо уряд національного порятунку, який не є політичним. Домовтеся між собою, хто буде прем’єр-міністром, розберіть пости, і рятуймо країну”, – сказав журналіст.

Гордон зазначив, що це його особиста ідея, і авторство він залишає за собою.

“Мені здається, ця ідея, це моя особиста ідея, створення уряду національного порятунку з таких людей, може послужити Україні. Я це закидаю туди, у верхні сфери, вона обов’язково туди дійде, і мені цікава зворотна реакція”, – сказав Гордон.

Крім того, відомий журналіст Дмитро Гордон в ефірі телеканалу “Україна 24” знову попередив, що вся Україна 15 березня переживе “важкий день”.

“Я думаю про те, що на нас попереду чекають нелегкі випробування… 15 березня, понеділок, стане важким днем ​​для українського суспільства, тому що я думаю, що інформація, яка буде озвучена 15 березня, стане історичною для України, і у вівторок ми це будемо обговорювати. Я не можу говорити про це – всі, кому треба знати, знають. 15 березня буде своєрідним вододілом для українського суспільства. Більше мені говорити не можна. Ви пам’ятаєте, як ми з вами анонсували Навального тут, не називаючи, що буде? Це не Навальний, але ми анонсуємо зараз: 15 березня. Це дуже серйозно”, – заявив Гордон.

В Україні відкрили перший Український телеграм-канал. Навіть Президент вже на нього підписався. Все найважливіще, що робиться в країн тепері тільки ТУТ. Приєднуйся і ти!

Джерело:korupciya.com

Загрузка...