“Сьогодні у мене була перша зустріч зі слідчими…” Лікарку-інфекціоністку з Чернівців викликали на допит через заяву про брак кисню у лікарні.

0

6 листопада, лікарку-інфекціоністку Чернівецької обласної лікарні Ольгу Кобевко викликали в правоохоронні органи через заяву заступниці голови ОДА Наталії Гусак. Раніше чиновниця звернулася із заявою в СБУ і поліцію, щоб перевірили озвучену лікаркою інформацію про те, що пацієнти, хворі на COVID-19, через брак кисню в лікарні, самостійно купують кисневі балони.

Про виклик в поліцію лікар Ольга Кобевко повідомила на своїй сторінці в Facebook.

“Сьогодні у мене була перша зустріч зі слідчими, там мене ознайомили із заявою про те, що пані Гусак доводить у своїй заяві, що мої слова, про те, що кисню недостатньо і він відсутній у відділенні, є брехнею, оскільки на той момент, коли я робила цей запис, кисню було достаньо”, – повідомляє Кобевко.

Лікарка на відео показала, як позад неї проводять кисневі трубки для централізованого постачання кисню у лікарні.

“Кисню у відділенні зі станції – немає. Це зараз тільки роблять. А пані Гусак у своїй заяві заявила, що це брехня, що кисню було досить у відділенні”, – зазначила лікарка.

Як відомо, лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної лікарні Ольга Кобевко на своїй сторінці в Facebook критикувала голову ОДА та департамент охорони здоров’я у відсутності достатньої кількості кисневих точок у лікарні, а значить, і нестачі кисню для хворих COVID 19. Через це деяким пацієнтам, за її словами, доводилося купувати власні кисневі балони.

У свою чергу заступниця голови ОДА Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак звернулася в поліцію і СБУ з проханням перевірити цю інформацію.

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова

Загрузка...
попередня статтяСмолій: “В країні справжня kaтaстрoфа. А Зеленський просто не скаже нічого. Вкотре питаю всю команду Зеленського…”
наступна статтяСКОРО ВСЕ ЗМІНИТЬСЯ: Гучне пророкування найсильнішого астролога, переможця “Битви екстрасенсів” здивувало Україну