Смолій: “В країні справжня kaтaстрoфа. А Зеленський просто не скаже нічого. Вкотре питаю всю команду Зеленського…”

0

Ну що…от наша країна і перестрибнула цифру в 10 тисяч інфікованих за добу. Точніше 10746…схоже 15 і 20 тисяч не за горами.Зараз знову «вічно стурбований» Степанов вийде на брифінг і розповість що «все під контролем».Знову «вічно працюючий» Шмигаль розкаже, що «кошти виділені».

Питання куди і де вони?

А Зеленський…він просто не скаже нічого, бо тема катастрофічної ситуації в Україні його просто не цікавить. От розігнати суд, знищити суб‘єктність, призначити кварталівських посіпак чи провести незаконне «опитування» – це він може.

Вкотре питаю всю команду Зеленського:Які дії були зроблені щоб допомогти людям?Чому в лікарнях не вистачає місць та більшості засобів для забезпечення лікарів та пацієнтів?Чому лікарі масово звільняються? Де десятки мільярдів грошей?У відповідь 9 місяців підряд – тиша.

Тільки статистика невблаганна і говорить про те що в країні катастрофа…І як вибратися з цього всього, як вижити всій країні з такою владою – невідомо.

За матеріалами зі сторінки Андрія Смолія

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова

Загрузка...
попередня статтяВ Україні таке вперше! Вже майже 11 тисяч. Сьогоднішній день в країні став переломний. МОЗ термінова статистика
наступна стаття“Сьогодні у мене була перша зустріч зі слідчими…” Лікарку-інфекціоністку з Чернівців викликали на допит через заяву про брак кисню у лікарні.