Щойно! Ляшко зробив невідкладну заяву! І це на 13 день після щеплення (Документ)

0

Отримав позитивний ПЛР на ковід

Потрапив у той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований.

Як показує аналіз даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22 по 90 день. Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням.

У мене був лише 13 день після щеплення, коли з’явились симптоми, тому зрада відміняється.

Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи!

Окремо хочу зазначити, що всі вакцини проти COVID-19 , у першу чергу розроблені та протестовані на полегшення перебігу хвороби без ускладнень для здоров’я.

І ще раз наголошую. Якщо є симптоми, звертайтесь до лікаря та проводьте діагностику. Вчасно встановлений діагноз — запорука стримання поширення коронавірусної хвороби.

Наразі перебуваю на лікарняному до:

1) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати появи симптомів без лабораторного обстеження;

2) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати взяття матеріалу (при позитивному результаті на COVID-19 методом ПЛР) без лабораторного обстеження;

3) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання, за умови отримання одного негативного результату тестування методом ПЛР.

P.s. шкода стало читачів ФБ, не все ж про Дубінського читати) жартую) Бережіться та не хворійте!

В Україні відкрився Перший Український телеграм-канал. 3еленський і Ляшко вже на нього підписались. Все найважливіще, що робиться в країні тепер тільки ТУТ. Приєднуйся і ти!

Немає опису світлини.

Віктор Ляшко

Загрузка...
попередня статтяМВС опублікувало фото підозрюваного у вбuвстві 7-річної Марійки Борисової. Ви тільки подивіться, що він заявив
наступна статтяПросто на засіданні! За Порошенка взялися – карколомна заява. “Гетьман” все – ніс загрозу?