Щира Подяка вам красені!Нехай їх знає вся Україна!Молодці!Справжні патріоти!Три рідні брати зробили свій вибір самостійно!

0

Троє рідних братів з Путильщини та двоє з Вижниччини спільно вирішили відслужити строкову військову службу 11.12.2020, 19:33

Як тільки рідним братам з Путильщини Роману, Богдану та Андрію виповнилося вісімнадцять років, вони вирішили відслужити строкову військову службу.

Хлопці вважають, чим швидше це зроблять – тим краще, адже за півтора роки вже буде змога з чистим сумлінням будувати кар’єру та думати про створення сім’ї.

Так як з майбутньою професією жоден з юнаків не визначився – припускають, що залишаться в армії, уклавши контракт.

Юнаки не мають шкідливих звичок, не бояться важкої роботи та завдяки добрій фізичній формі не хвилюються щодо майбутньої підготовки у війську. Хлопці грали в хокей, займались в спортзалі та, зокрема, представляли школу граючи в футбольній команді.

«Станемо серйознішими, сильнішими, більш самостійними, – кажуть брати, – і розумнішими, – додає один з них, сміючись».

Зображення може містити: 3 людини, люди стоять, борода, надворі та природа

Військові комісари області цього річ відзначають як тенденцію, що юнаки якомога раніше бажають пройти строкову службу, звертаючись з відповідними заявами.

Як ще один приклад – у складі останніх команд, які відправляються до навчальних центрів з обласного збірного пункту – 19-річні брати Іван та Володимир з Вижницького району.

Хлопці перед початком чергового призову самостійно прийшли за повістками, адже отримати їх навесні не мали змоги. На той час юнаки працювали за кордоном, та згодом повернулись додому саме із-за наміру служити. Прийшли з думкою піти в Сили спеціальних операцій, але так як набору туди строківців не проводиться, то обрали Національну Гвардію.

Прагнення змін, спробувати щось нове, по новому подивитися на життя та відкрити нові можливості, – така мотивація хлопців. Кажуть, матимуть змогу визначитись за час служби, чим бажають займатись надалі.

Івана та Володимира, як і хлопців з Путильщини, також не лякають фізичні навантаження, так як спорт є їх щоденним заняттям.

«Армія дисциплінує, дає витримку, зміцнює характер, – говорять юнаки, а також після неї, мабуть, вчишся більше цінувати батьків та рідних».

Звісно, що мама трохи сумуватиме, кажуть вони, зате двоє менших братів матимуть приклад, як має вчиняти справжній чоловік.

Зображення може містити: 2 людини, надворі, текст «сл»

Наближається до завершення призов на строкову службу, який як і попередній, на Буковині виконується успішно.

Тож дякуємо юнакам за свідомий вибір підтримати військо своєї країни в нелегкий час та бажаємо доброї служби!

А також нагадуємо, жоден строковик не залучається до виконання завдань в районі ООС.

Прес-служба Чернівецького ОВК

джерело

Загрузка...
попередня статтяМені нарешті вдалося дізнатися, кoмy ж ми оплачуємо “тpaнcпopт-ня гaзy”. Кoгo я і вcя кpaїна yтримyємо? Скaзaти щo я врaжeнa – нiчoго не cкaзaти
наступна статтяВтрутилася мама! Школярка, яка вчора падала на Андріївському узвозі 40 разів, сьогодні стала героїнею світових ЗМІ