Втрутилася мама! Школярка, яка вчора падала на Андріївському узвозі 40 разів, сьогодні стала героїнею світових ЗМІ

0

Відео, як школярка безрезультатно намагається вибратися на четвереньках Андріївським узвозом, вже підкорило не лише українські, а й світові ЗМІ.

Журналісти “Сьогодні” знайшли і поспілкувалися з цією дівчинкою і її сім’єю.

Марія розповіла нам, що впала 40 разів, поки піднімалася по льоду. Хоч і ролик виглядав кумедно, школярці дуже пощастило: дівчинка не отримала забиття. Як виявилося, вона займається гімнастикою і добре знає, як потрібно правильно падати.

Дівчинка не могла сама піднятися, тому за неї прийшов брат. У школярки є кому допомогти, оскільки її сім’я взяла багато дітей з притулку.

Сама Марія каже, що не вважає себе зіркою. Незважаючи на гарний настрій, спокійно подивитися запис не змогла.

“Ми відео дивилися зі сльозами, якщо чесно. Мені не було смішно, слава богу, що все закінчилося добре. У Маші дуже спортивний характер, я думаю, про неї будуть тільки смішні і добрі відео”, – сказала мати дівчинки.

Загрузка...
попередня статтяЩира Подяка вам красені!Нехай їх знає вся Україна!Молодці!Справжні патріоти!Три рідні брати зробили свій вибір самостійно!
наступна статтяВи тiльки yявiть цi мaштaбu! Вci мu знaємo пpo тe, щo paдянcькi ceлянu нe мaлu пacпopтiв. I пo cутi гpoмaдянcтвa. 45 MIЛЬЙOНIВ! CEЛЯН НE МAЛИ ПACПOPTIB